Η εταιρία
H ESPIEL

Η ESPIEL ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία ειδών διακόσμησης και οικιακής χρήσεως. Διανέμει τα προϊόντα της μονό με χονδρική πώληση μέσα από συνεργαζόμενα καταστήματα boutique σε όλη την Ελλάδα στην Κύπρο και σε χώρες του εξωτερικού.

Χάρη στο ανεπτυγμένο τμήμα πωλήσεων, το εξειδικευμένο προσωπικό, το εξελιγμένο σύστημα μηχανοργάνωσης, αποθήκευσης και διανομής κατάφερε να κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην ελληνική αγορά.

Έχοντας αναπτύξει δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων που καλύπτουν όλη την Ελλάδα. Στόχος της εταιρίας μας είναι να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα διακόσμησης και είδη οικιακής χρήσης ή είδη δώρου, στις σωστές τιμές προσφέροντας παράλληλα και σύγχρονο design.

Τα προϊόντα μας επιλέγονται από εξειδικευμένη ομάδα στελεχών με βάση ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια. Αντιπροσωπεύοντας πάνω από 45 οίκους από όλο τον κόσμο προσφέρει μια συνεχώς ανανεωμένη συλλογή που ικανοποιεί και τους ποιο απαιτητικούς προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα, design, τιμές και service από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.


Κτιριακές εγκαταστάσεις


* Γενική διεύθυνση Αγ.Ι.Ρέντης Αττική
* Κέντρο Logistics Αγ.Ι.Ρέντη Αττική
* Εκθετήριο Αθηνών Παρ. Χατζηανέστη 14-16, Αγ.Ι.Ρέντης
* Εκθετήριο Θεσσαλονίκης 28ης Οκτωβρίου 23 Καλοχώρι Θεσσαλονίκη.


Δίκτυο πωλήσεων

Υπάρχει οργανωμένο τμήμα πωλήσεων με κάλυψη σε όλη την Ελλάδα. Το τμήμα πωλήσεων είναι άτομα με βαθιά γνώση του αντικειμένου και έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία. Για να επικοινωνήσετε με το συνεργάτη της περιοχής σας καλέστε στο τηλ. 210-4256903-5.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μόνιμα εκθετήρια λειτουργούν στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.


* Εκθετήριο Αθηνών Παρ. Χατζηανέστη 14-16, Αγ.Ι.Ρέντης
* Εκθετήριο Θεσσαλονίκης 28ης Οκτωβρίου 23
Καλοχώρι Θεσσαλονίκη.

Για να κλείσετε ραντεβού παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 210 4256903-5.

Εκθέσεις

Η ESPIEL λαμβάνει μέρος στις εκθέσεις Ambiente Φρανκφούρτη (Φεβρουάριο) και EXPO ATHENS  (Σεπτέμβριο &  Ιανουάριο). Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 210 4256903-5

Ανακοινώσεις - Ισολογισμοί