Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
.

Είμαι έμπορος / ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο άλλου χώρου, μπορώ να αγοράσω απευθείας από την Espiel;

Aπάντηση:Η Espiel διανέμει τα προϊόντα της μόνο μέσω εξειδικευμένων συνεργαζόμενων φυσικών ή ηλεκτρονικών καταστημάτων. Εάν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε Espiel προϊόντα θα πρέπει να επιλέξετε συνεργάτη από τη λίστα. Αν σας ενδιαφέρει να γίνετε συνεργάτης και εμπορεύεστε προϊόντα του χώρου μας, συμπληρώστε τη φόρμα.

Πως μπορώ να ξεκινήσω συνεργασία με την Espiel;

Aπάντηση: Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί σας ο υπεύθυνος της περιοχής σας, ώστε να κλείσετε ραντεβού και να επισκεφθεί το κατάστημά σας. Μαζί θα συζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας μας.

Ποιο είναι το ελάχιστο όριο παραγγελίας για την έναρξη της συνεργασίας με την Espiel;

Aπάντηση: Η Espiel κάνει μόνο χονδρική πώληση. Έτσι χρειάζεται να έχει επιλεγμένους συνεργάτες στην κάθε περιοχή με μεγάλη προβολή μες στα καταστήματά τους, ώστε να αποδοθεί σωστά η ολοκληρωμένη εικόνα που την κάνει τόσο εμπορική. Τα ποσά της αρχικής παραγγελίας ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή και τον πληθυσμό της. Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ποσότητα που μπορείτε να παραγγείλετε ανά κωδικό διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος και την αξία των προϊόντων σύμφωνα με την εργοστασιακή του συσκευασία.

Πως μπορώ να δω τα προϊόντα από κοντά;

Aπάντηση: Αφού έχετε συμπληρώσει τη λίστα συνεργατών και έχει γίνει η πρώτη συνάντηση με τον πωλητή μας, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για να έρθετε στα γραφεία μας όπου λειτουργεί μόνιμο εκθετήριο.

Πως μπορώ να μπω στο B2B;

Aπάντηση: Θα πρέπει να είσαστε ήδη συνεργάτης μας. Με την έκδοση του πρώτου σας τιμολογίου δημιουργείται ένας μοναδικός αριθμός που θα είναι ο κωδικός πρόσβασής σας για το B2B.

Ξέχασα / μπλόκαρα τους κωδικούς μου;

Aπάντηση: Παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στο email [email protected] και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Μενού

Πίσω

Ρυθμίσεις

Κοινοποίηση